5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Kaliteli malzemeler ve son teknoloji kameralı tıkanıklık açma cihazları kullanarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Kurumsal

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

Bu mikroorganizmalar solunum yoluyla sağlığımızı olumsuz etkileyebilir ve alerjik reaksiyonlara, solunum yolu enfeksiyonlarına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak su kaçak tespiti çatı katına giriyor olabilir.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması su tesisatçısı halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük su kaçağı tespiti sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar propertyımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere seven/24 hizmet vermek için her su tesisatçısı zaman hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı işlemler sonucunda bulunur.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun 5 su kaçak tespiti – ten metre uzağına yayılabilir.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Report this wiki page